. .. .. .. .. .. .
. .

Tortellini so syrovou omáčkou - RECEPT 2514

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 23225 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Tortellini so syrovou omáčkou


[ recept č. 2514 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1-2 balíčky tortelín /záleží ako je rodinka hladná/ , 1 tavený syr v črievku /najlepšie nivový/, 20dk tvrdého syra alebo nivy /záleží kto má čo radšej/ , cca 1dcl mlieka a kto má rád môže pridať 1 kelímok kyslej smotany.

POSTUP PRÍPRAVY

Dámé si variť cestoviny /vodu radšej nesoliť , lebo tortellini sú dosť slané aj bez toho/
Na panvicu dámé troška oleja a do neho vytlačíme celý syr z črievka. Keď to začne vydávať rôzne škvrkavé zvuky prilejeme mliečko. Medzi tým si nastrúhame tvrdý syr alebo nivu a do prehriatej zmesi vysypeme. Pomaly miešame podľa hustoty hmoty ešte pridávame syr alebo mlieko po troškách. Nakonieč scedíme cestoviny ( to je asi každému jasné) polejeme omáčkou, posypeme strúhaným syrom a hurrá do toho. Je to rýchly recept a u nás sa používa často /hlavne od kedy chodím do roboty/. Variácie chutí možno meniť. Ja občas nakrájam aj šunku alebo pridám šampióny. Fantastická chuť a celá príprava trvá do 20 minút a to aj s konzumáciou.

Želám všetkým dobrú chuť
<< MARLENKA | Tortellini so syrovou omáčkou | Šampinonová omáčka v mikrovlnke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
silvia h. (sahier) ID 116670 (14.7.2012, 11:55)
J a odporúčam pridať 2 strúčiky cesnaku a bylinky najmä bazalku -najlepšie čerstvú a mlieko nepoužívam ,ale namiesto neho pridávam smotanu na varenie, ktorá dáva zmesy vláčnu chuť a perfektne omáčku zahustí
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (ronivera) ID 142196 (28.1.2011, 16:38)
Velmi chutné:0)))receptik je už medzi mojimi oblubenymi ďakujem (Y)
ODPOVEDAŤ
marek p. (marekp) ID 112848 (11.11.2009, 10:59)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu