končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Teľací perkelt[ recept č. 24334 zo dňa 7.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom. |
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (7.3.2010, 17:55) | |
Teľacinka je fajnové mäsko dávno som ho už nevarila perkelt bol určite výborný |
|
ODPOVEDAŤ |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660, mimibazar.sk/etelinka (7.3.2010, 19:13) | ||
Veru, bola to riadna mňamka a po dobrom obede chutná kávička . Pá, E | ||
ODPOVEDAŤ |