končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Renata J. (zara343) ID 61637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | KURACIA BÁBOVKA[ recept č. 24375 zo dňa 8.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia-okolo1kg, soľ+korenie, vegeta, 5 vajec, strúhaný syr 20dkg, salám- asi 5 cm hrubé koliesko priemeru 5 cm, 1 špekačka, pažítka, petržlenová vňať, zopár tenkých plátkov slaniny, 1/2 klobásy, papier na pečenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Dno bábovkovej formy vystelieme papierom na peč. \r\nKuracie prsia, ak sú hrubé prekrojíme, posolíme a okoreníme, POZOR neklepeme ako ryzky! trošičku potrieme olejom. Poukladáme ich do formy. Do vzniknutej priehlbiny dáme pokrájaný salám a špekačku na pásiky, klobásu na tenké kolieska, slaninu, na to vylejeme rozmiešané vajíčka s nahrubšie postrúhaným syrom, petrž. vňaťou, pažítkou a troškou vegety. Zo zbytkov urobíme ďalšiu vrstvu, (teda ak nejaké ostali). Pečieme asi tak 3/4 hodinku pri 220°C, s tým, že ak treba vrch zakryjeme alobalom.\r\nPodávame s opekanými zemiakmi, ryžou...a kapustovým šalátikom s mrkvou. |
andrea h. (ada179) ID 131877 (12.3.2010, 20:57) |
tak tento recept som už dávno hladala diky |
ODPOVEDAŤ |
Gabriela S. (gabca-caci) ID 123243 (9.3.2010, 15:15) | |
Super mnamkovy typ! dakedy vyskusam, uz tlacim receptik | |
ODPOVEDAŤ |