končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZVERINA |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) DIVIAK NA KYSLYCH UHORKACH*****[ recept č. 23660 zo dňa 17.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Diviačie stehno(z mladého kusa),bravčová masť,soľ,čierne mleté korenie,horčica,kyslé uhorky aj s nálevom,voda,múka POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezance a prudko opečieme na rozpálenej masti.Osolíme,okoreníme,podlejeme vriacou vodou a prikryté dusíme.Ked je napoly mäkké,pridáme uhorky,ktoré sme si nakrájali na tenké rezančeky.Prilejeme aj šťavu z uhoriek a ešte dusíme ,kým nie je mäso hotové.Dochutíme horčicou.Ak sa nám zdá vodavé,zredukujeme šťavu alebo zľahka poprášime múkou a necháme prevrieť. Podávame s dusenou ryžou. DOBRU CHUT |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (23.2.2010, 20:58) | |
lahodka | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (23.2.2010, 20:58) | |
lahodka | |
ODPOVEDAŤ |
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (18.2.2010, 9:16) | |
Ešte sa nejaký diviačik v mrazáku nájde, tak určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (18.2.2010, 17:46) | ||
Naši majú radi,ja radšej pečené | ||
ODPOVEDAŤ |