. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané bryndzové halušky so špenátovými listami - RECEPT 19583

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 30924 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Zapekané bryndzové halušky so špenátovými listami


[ recept č. 19583 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

•asi 1000g hotových halušiek (podľa vlastnej chuti použite zemiakové alebo klasické cesto), •300 - 400g bryndze•300g listového špenátu (čerstvý alebo mrazený), •3 - 4 strúčiky cesnaku, •šľahačková smotana podľa potreby, •soľ,

POSTUP PRÍPRAVY

1.očistené čerstvé špenátové listy prepláchnite a krátko sparte v horúcej vode.
2.halušky si pripravte vopred podľa vlastnej chuti, cesto klasické alebo poctivé so zemiakov
3.ešte horúce halušky premiešajte zľahka so špenátovými listami a takmer celým množstvom bryndze (nechajte si asi 100g na posypanie) vymiešanou s prelisovaným cesnakom (ak sa vám zdá bryndza príliš hustá, pridate trochu smotany)
4.zmes vložte do zapekacej misy alebo plech, navrch ešte rozmrvte zbytok bryndze a dajte zapiecť pri teplote 175C do zlatista

Prajem dobrú chuť!
<< Domáce ovsené sušienky | Zapekané bryndzové halušky so špenátovými listami | pre mojho synčeka Tomáška >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu