. .. .. .. .. .. .
. .

Fettuccine v smotanovo-paradajkovej omáčke ála Italia - RECEPT 17410

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 18244 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Fettuccine v smotanovo-paradajkovej omáčke ála Italia


[ recept č. 17410 zo dňa  ]


Fettuccine v smotanovo-paradajkovej omáčke ála Italia


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balík cestovín fettuccine (dlhé široké rezance), 1 šľahačková smotana, 1 veľký paradajkový pretlak, 1 lyžica masla, 1 lyžica hladkej múky, 300g šunkovej salámy, 3 strúčiky cesnaku, bazalka, soľ, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarte si v osolenej vode cestoviny al dente a prelejte ich studenou vodou.
Šunkovú salámu nakrájajte na rezance šírky ako je veľkosť cestovín.
V hrnci roztopte maslo, pridajte hladkú múku a miešajte do zlatista. Zalejte šľahačkovou smotanou a vymiešajte do hladka. Ak bude bešamel príliš hustý, prilievajte počas varenia mlieko. Pridajte paradajkový pretlak, prepasírovaný cesnak, bazalku a na záver šunkovú salámu. Omáčka by mala mať tekutú, nie príliš hustú ani príliš riedku konzistenciu.
Zmes nalejte na cestoviny a dobre premiešajte. Je to fantastické. Doporučujem zjesť hneď, prihrievané už nie je také dobré.
<< Prvá slaná pre otca | Fettuccine v smotanovo-paradajkovej omáčke ála Italia | ZAPEKANÉ KRABIE TOASTY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.11.2016, 16:14)
(pl)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.12.2009, 18:27)
Alenka ,prave sme dopapali fettuccine podla tvoho receptiku,a boli bozskeeee (pl) (pl) (pl)dakujem za super receptik (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (2.9.2009, 19:51)
ja som ich takto nejako mala v jednej talianskej reštike a myslím, že som presne odhadla, čo tam do nich dali. tiež som si pochutnala (pl)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (2.9.2009, 17:37)
Alenka, bolo to vynikajúce :-p :-p :-p Ja som do omáčky pridala ešte posekanú sterilizovanú štipľavú papričku, mčk, vegetu, troška cukru - (pl) (pl) (pl) eccellente mangiatoria (L) Ešte som navrch nastrúhala parmezán a k tomu sme mali červené víno (D) Mňamka teda super. Fettuccine som si robila sama...čerstvulinké. No mňamka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (30.8.2009, 21:34)
Paráda... tak toto urobím zajtra :-$ Vďaka (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzka K. (zulik) ID 75317 (30.8.2009, 20:54)
Prave to papam - fantazia - mnaaam...vdaka za receptik...to budem robit castejsie... (Y) (Y) (Y) (dance)
ODPOVEDAŤ
michal t. (michal674) ID 148318 (20.11.2016, 12:11)
to je sila :) , recpt som robil i ja , ja z buducnosit xDDD ktovie ak oto bolo ked sta sa tesili v roku 2009
ODPOVEDAŤ
michal t. (michal674) ID 148318 (20.11.2016, 12:12)
sorry za tie prklepy :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu