končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Alena Ď. (Alenka77) ID 16898 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) JABLKOVÁ (CUKETOVÁ) BÁBOVKA bez tuku[ recept č. 16948 zo dňa 12.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 4 vajcia, 1 PDP(prášok do pečiva), 200g polohrubej múky (celozrnná špecial-stredná), 3 veľké nahrubo postrúhané jablká (1 cuketa - cca 25cm, oškrábaná, postrúhaná nahrubo), 1 ČL škorice, hrsť hrozienok, hrsť potlčených orechov, na hrot noža soli POSTUP PRÍPRAVY Z cukru, vanilky a žĺtkov vymiešame piškót. Múku zmiešame s PDP a škoricou. Jablká (cuketu) si nastrúhame na hrubom strúhadle. Striedavo pridávame do piškótu postrúhané jablká (cuketu) spolu so šťavou a múkovú zmes. Nakoniec primiešame (nie šľahačom) tuhý sneh z bielkov vyšľahaný so štipkou soli. Pridáme hrozienka a orechy. Pečieme vo vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej forme pri teplote 180°C cca 1 hodinu. Necháme vychladnúť, posypeme práškovým cukrom a ňami-ňami. Dobrú chuť!!! |
Adriana I. (iada) ID 126542 (12.7.2010, 19:39) |
tento receptík vyzerá zaujímavo musím vyskúšať |
ODPOVEDAŤ |
Iva B. (Iffko) ID 3392, mimibazar.sk/iffko (20.8.2009, 8:28) | |
ahoj sestricka skoda len ze tie nase detvaky taku nemozu, bohvie co by to urobilo s bezlepkovou mukou. mala by som skusit len sa mi nejako nechce v poseldnej dobe. zeby to bolo tym rastucim bruskom zatial pa zlaticko iva |
|
ODPOVEDAŤ |