kapustu nastrúhame...">
. .. .. .. .. .. .
. .

ázijský bombastický šalát - RECEPT 16608

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ID 63913 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


ázijský bombastický šalát


[ recept č. 16608 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

čerstvá kapusta; mrkva, cukor, soľ, ocot; horúca voda

POSTUP PRÍPRAVY

tento šalátik získate takmer ku každej "číne", my si ho ale vieme doma urobiť:
kapustu nastrúhame na pásiky, zalejeme horúcou vodu z kanvice tak, aby bola zakrytá a sparíme. Prilejeme ocot, pridáme soľ a cukor podľa chuti (radšej viac, ako menej). Teraz je čas na mrkvičku ktorú nastrúhanú tiež prisypeme. Necháme vychladnúť, aby nás to nepálilo (pokojne aj pol dňa) a v tejto chvíli naberáme znes do ruky a stísame, aby sa zo zeleniny dostala šťava. Vystísanú zeleninku naložíme do misky a podávame.
Sparením sa z kapusty odstráni štipľavosť a chutí takmer ako zaváraná, ale je chrumkavá a vďaka cukru a soli aj veľmi čínska.
<< Lienka | ázijský bombastický šalát | Brokolicovy salatik *** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu