končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Monika S. (levelka) ID 3709 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Jogurtový koláč s broskyňami /téglikový/[ recept č. 16254 zo dňa 19.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 téglik /150g/ bieleho jogurtu, 3 tégliky /po 100g/ polohrubej múky, 1 kl prášku do pečiva, 2 tégliky /po 150g/ kryštálového cukru/, nastrúhanú citrónovú kôru, 3 vajcia, 1 téglik /150g/ oleja, 1 konzerva polených broskýň /480g/, práškový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY 1./ Jogurt, múku zmiešanú s práškom do pečiva, cukor a citrónovú kôru spolu premiešame. Pridáme vajcia a olej. Dobre premiešame. 2./ Cesto nalejeme na vymastený plech /rozmer 30x40 cm/ a povrch zahladíme. Broskyne necháme odkvapkať a rozdelíme ich na cesto. Plech dáme do rúry a pečieme pri 180°C približne 25 minút. 3./ Vychladnutý koláč posypeme práškový cukrom a nakrájame. |
Eva M. (evitkanm) ID 87150 (9.8.2009, 13:47) | |
Ahoj Monika. robila som tento koláčik včera a je fantastický!! dakujem za recept, určite ho odporúčam aj ostatným. | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (Lea332) ID 99302 (19.7.2009, 11:46) | |
Vyzerá skvele | |
ODPOVEDAŤ |