. .. .. .. .. .. .
. .

Domáce salko do kávy - RECEPT 16146

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁPOJE, DRINKY

ID 41578 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Domáce salko do kávy


[ recept č. 16146 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2,35 dl vriacej vody, 55 g rastlinného tuku, 400 g cukru, 480 g odtučneného sušeného mlieka.

POSTUP PRÍPRAVY

Do mixéra nalejeme vodu, pridáme rastlinný tuk a cukor (kto chce, môže pridať aj trochu vanilkového cukru - nie je podmienka). Riadne rozmixujeme. Potom postupne, po malých dávkach (minimálne na štyrikrát!!) prisypávame sušené mlieko a zakaždým veľmi dôkladne premixujeme, kým je zmes dokonale hladká.
Skladujeme vo vzduchotesnej nádobe, v chlade - v chladničke vydrží aj niekoľko dní.
Je to výborné do kávy..... :-))
<< Skaramelizované oriešky - vhodné ako ozdoba pohárov, toriet. | Domáce salko do kávy | Kukuricové smažienky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tina H. (kokaZM) ID 102821, mimibazar.sk/kokazm (25.7.2009, 15:42)
a za tých niekoľko dní čo to vydrží v chladničke aj skonzumujete takúto dávku? Dá sa to nejak sterilizovať?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu