. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchly medovník - RECEPT 15609

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 68 návštěvníkov)


Rýchly medovník


[ recept č. 15609 zo dňa  ]


Rýchly medovník


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 3 vajcia,3 PL medu,20 dkg cukru,40 dkg hl.muky,1 maslo,1 čl sody, 1 PL kakaa (može a nemusí byt) KREM: 1 salko(uvarene den vopred),1 maslo, mleté orechy

POSTUP PRÍPRAVY

Už som robila viacej medovníkov ale tento receptík sa mi zdá najjednoduchší,cesto je liate(roztieratelné) ,nie tuhé ako pri ostatných...Všetky ingrediencie dáme do misky a zalejeme roztopeným maslom,všetko mixérom vyšlaháme..(ak chcete cesto kakaové,pridajte kakao) ja som si nakreslila šablónu na pečiaci papier a natrela cesto na hrúbku asi 3 mm,vyšlo mi 5 plátov .Pečieme na 180 st asi 5 min. treba sledovať! Necháme vychladnúťt,až potom dávame dole z papiera .Zmäknuté maslo si vyslaháme a pridáme salko,vyšlaháme hladký krem a natrieme platy.Vrchný plát potrieme krémom a posypeme orechami zmiešanými s rozdrveným plátom.Môžete pofŕkat roztopenou čokoládou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

..takto som si nakreslila obdlznik...mozete si aj kruh ,zaleži na vas či chcete tortu alebo rezy.. dobre sa to roztieralo..
..nezalezi ako to roztrete,v rure sa to pekne vyrovna...
Tu je s kakaovým cestom..na vrchnej foto je svetlé cesto.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Hriešna torta /medovo-karamelová/ | Rýchly medovník | Rýchle "kokosové ježe" >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 27 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
MELÁNIA O. (MELKAO) ID 57342 (31.3.2014, 13:21)
Martuška koláčik som piekla cez víkend ,je výborný a nenáročný . Ďakujem pekne za receptík ,budeme robiť častejšie (Y)
ODPOVEDAŤ
Petra Z. (Petra3) ID 18029, mimibazar.sk/petra3 (1.2.2014, 21:24)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
adriana m. (adula75) ID 57756 (5.4.2012, 12:59)
Ďakujem za super receptík (L), koláčik je famózny (Y) uložený medzi obľúbenými (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (konteska) ID 177553 (18.2.2012, 11:12)
|:o) |:o) |:o) vynikajúci medovník,hlavne cesto bolo hotové veľmi rýchlo (clamp) (clamp) (clamp) do krému som pridala ešte uvarený smotanovo-vanilkový puding a je (zajic) supeeer (L) ďakujem
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (18.2.2012, 13:42)
Majka som rada že vam chutil (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martinka J. (matulienkaja) ID 92137 (30.1.2011, 14:06)
Martuška, vynikajúci receptík.... Upečený aj zjedený, fantastický.... (Y) (Y) (Y)
Navrch som posekala oriešky s kúskom cesta a to som posypala navrch a vyzeral koláčik ako Marlenka ^o)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (30.1.2011, 20:14)
dobre si urobila Matka (Y) tešííííím sa že chutil (L)
ODPOVEDAŤ
Martinka J. (matulienkaja) ID 92137 (23.1.2011, 11:57)
úžasne vyzerá (clamp) (clamp) (clamp), chystám sa práve variť salko ^o) a zajtra budeme papať :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.1.2011, 17:06)
Matka určite nebudeš lutovat (L)
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (15.1.2011, 16:35)
Jaaaaaaaj, tak snad su džubači spokojni ,-) ,-) ,-).Robila som ako tortu, vyslo mi 9 platov (dance) (dance) (dance).Plnim az v stredu.
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (16.1.2011, 9:02)
tak nech vám chutí (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (23.1.2011, 12:00)
Martus, perfektny bol.Zozal velky uspech!!!
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.1.2011, 17:05)
tešíííííím (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (16.1.2011, 10:28)
Jaaaaaaj, to nebude nam.Ale dufam, ze pani sefke ,-) ,-) ,-).Ma oslavu 50ky (^) (G) (silvestr)
ODPOVEDAŤ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (15.1.2011, 10:59)
|:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Gabriela L. (Gaba18) ID 112383 (6.1.2011, 17:27)
Martuška
čo sa týka toho masla,dávaš aj do cesta jedno velké maslo 250g a ja do plnky?a ešte sa chcem spýtať prísady miešaš ručne alebo mixerom,ďakujem
:-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (6.1.2011, 17:56)
Gabika ,ano cesto zalievam roztopeným maslom 250 g a šlaham mixerom.A do plnky potom davam menej- asi 3/4 masla. Verím že vam bude chutit,ja ho robievam pravidelne (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (1.8.2010, 19:34)
Martuška, tá sa Ti ale vydarila, prekrásny koláčik. Marlenku milujeme, ale ja mám stále obavu z toho medového cesta...ono sa to tak lepí a treba ho vaľkať do nemoty... toto Tvoje je super, že je tekutejšie a možno ho rozotrieť... (Y)
Určite ho vyskúšam, ďakujem za super inšpiráciu (K) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva J. (EBJ) ID 142116 (31.7.2010, 19:35)
zdravim, ja sa chcem spytat k sposobu pecenia... ked ste si kreslili sablonu na papier,to potom date len na papieri na mriezku upiect? ci mozem normalne na plytky plech dat papier a tam to upiect? a este sa ako zacinajuca spytam, ako davat dole papier... asi za tepla, vsak? Dakujem.
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (31.7.2010, 20:26)
evka ,to je nahoda,prave dnes som ho znova robila na zajtrajšiu grilovačku ,-) evi ,cesto natrieš na papier a daš upiect na plytky plech,ja pečiem 5 minut ,vždy si nadstavím minutky a natriem další papier a tak dalej..upečene cestá odložím aj s papierom do špajzu aby vychladli..a potom už len plním ,neprilepia sa neboj sa .. držím palce nech sa ti vydarí (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva J. (EBJ) ID 142116 (1.8.2010, 16:17)
DAKUJEM :) chcem marlenku piect az na priatelove narodeniny.. v oktobri :)))) aby dovtedy na to neprisiel, ze to "viem", tak snad sa potom vydari na prvy sup
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (1.8.2010, 19:09)
:-D :-D :-D určite sa podarí ^o) ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (29.3.2010, 11:27)
Martuska, prosim, ake rozmery mala ta sablona?Dakujem!!! (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.3.2010, 16:32)
Obkreslila som si tvrdy papier A4..Nech sa vydarí ak budeš robit (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina L. (Tinasp) ID 36332, mimibazar.sk/tinasp (28.2.2010, 23:59)
Martuska, (radost) medovnik bol vcera veeelmi rychlo urobeny a este rychlejsie dnes zjedeny :-$ Je fantasticky!!! Dakujem za vsetky super recepty z Vasej ponuky! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (1.3.2010, 9:11)
Dakujem za pochvalu,Martinka (L) (L) (L) Ja ho tiež robím velmi rada...
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (20.1.2010, 15:53)
Martuska, ked spravim rovno 4 platy /ten piaty zjedeny tvojimi (X) (Z)vynecham/ nebude cesto prilis hrube? ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (20.1.2010, 16:46)
Asi ano..ved urrob normalne 5 platov a uvidiš či pouziješ všetky.ak nie tak kusok z neho mozeš ešte na vrch postruhat alebo rovno spapat.. (L)
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (20.1.2010, 13:46)
ja mam taku hlupu ...asi trosku odveci otazku....co si myslela tym, ze si salko uvarila den vopred? ja mam stres z robenia kolacov ;-) he ale tento vyzera strasne fajne tak by som chcela spravit.....ak nechcem zjest cele salko sama len ako dezert ku kave ;-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (20.1.2010, 16:48)
Tak betka ,maš to ručne-stručne vysvetlene ;-) tak sa odhodlaj a nebudeš banovat,za to ti ručím |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (20.1.2010, 14:15)
myslela, že predsa deň vopred ;-) ;-) dnes si uvarí salko a zajtra bude piecť (L)
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (20.1.2010, 14:20)
tak ale ved salko sa uz rovno papka...naco ho este varit?ci? ;-) teliatko neme som *-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (20.1.2010, 14:23)
vieš, musíš ho uvariť do toho krému aby skaramelizovalo. Treba ho variť v konzerve celé ponorené do vody cca 2,5 až 3h. Potom nechať dobre vychladnúť. Až potom keď ideš robiť krém tak ho otvoriš. Ono bude pekné hnedé - ako karamel a bude riadne husté.
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (20.1.2010, 14:55)
noooo toto.....mne treba jak pre dilina napisat ;-) dakujem za trpezlivost a podrobny popis :-$ (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (20.1.2010, 14:23)
.
ODPOVEDAŤ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (19.12.2009, 10:50)
Martuška, vyzerá veľmi dobre, ten Tvoj medovník (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Prajem Ti príjemné sviatky (banky) (stromecek)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (19.12.2009, 11:57)
Dakujem Jarmilka,aj vam krasne Vianoce (kolednici) (kolednici)
ODPOVEDAŤ
jarmila s. (Jami) ID 1476, mimibazar.sk/jami (18.12.2009, 14:22)
Kolko to vydrzí v chladnicke? Chcem vediet ako dlho pred vianocami to mozem urobit, nech toho nie je vela naraz :-) Jami
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (19.12.2009, 8:31)
Jarka,vydrží dost dlho,mozeš si ho urobit tak dva dni pred vianocami..na nom sa nema čo pokazit ale je taky dobry ze za tri dni bude isto po nom.Ak by si si chcela nechat aj na silvestra tak si mozes par kuskov dat zamrazit,potom budeš mat čerstve. (L) (L)
ODPOVEDAŤ
jarmila s. (Jami) ID 1476, mimibazar.sk/jami (19.12.2009, 15:01)
Dakujem, vyskusam, potom napisem :-))
ODPOVEDAŤ
jarmila s. (Jami) ID 1476, mimibazar.sk/jami (22.1.2010, 16:47)
Uz som robila, je supeeer Akurat odporucam o tretinu cukru menej do cesta. a do kremu nasekane oprazene orechy.Na vrch natriet krem a posypat posýpkou(kus upeceneho cesta nastrúhat a zmiešat s opraženými nasekanými vlašskými orechami) MŇAM :-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.1.2010, 17:00)
Jarka som rada ze vam chutil (Y) dobre tipy si dala (Y) (Y) a ten cukor doplnim,kto chce nech si da menej *-)
ODPOVEDAŤ
Lenka H. (babyny) ID 83453 (20.11.2009, 13:16)
Už som ho skúsila a je úplne 8-| 8-| famózny (Y) (Y).Chutil celej rodine (zajic) (zajic).Určite odporúčam vyskúšať ak milujete medík. (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (20.11.2009, 17:48)
|:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (30.10.2009, 21:32)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Barbora K. (Barborkax) ID 89715 (25.10.2009, 22:11)
veelmi sa tesiim, ze som nasla tento jednoduchy receptik na marlenku |:o) vyskuuusam :-) zda sa mi trocha vela cukru v ceste, skusim dat menej *-) duufam, ze ju tym nepokazim :-$ (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (26.10.2009, 13:11)
Barborka budem rada ak vyskusaš,je to naozaj jednoduche..a ak sa ti zda vela cukru,kludne uber..dufam ze si pochutite. (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 27 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu