. .. .. .. .. .. .
. .

Výborný bravčový guláš - RECEPT 15467

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 95397 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Výborný bravčový guláš


[ recept č. 15467 zo dňa  ]


Výborný bravčový guláš


POTREBNÉ PRÍSADY

2 cibule, 800 g bravčového masa (podla chuti), 4 vačšie zemiaky, 4 čl gulášovej papriky, 1 čl pálivej papriky, sladká paprika, 3-4 gulášové šťavy v kocke, 2-3 papriky, trochu rajčinového pyré alebo čerstvých rajčín bez šupky a jadierok, pol balíčku majoránky, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, soľ, solamyl.

POSTUP PRÍPRAVY

Cibule nakrájané nadrobno si orestujeme na oleji, pridáme maso nakrájané na kocky a opražíme. Potom pridáme všetky druhy mletých paprík a zalejeme asi 3 litre vody. Prídáme gulášové kocky, a polovicu nakrájaných zemiakov, ktoré nám guláš trochu zahustia. Necháme variť až kým maso nezmakne. Potom pridáme ostatné zemiaky, papriky a rajčiny. Dochutíme cesnakom, majoránkou a vegetou a povaríme až kým zemiaky nezmaknú. Nakoniec ak je guláš stále riedky, možme zahustiť solamylom.
<< Pravá °°VANDLIKOVA TORTA°° (alebo ako skomplikovať jednoduchú tortu) | Výborný bravčový guláš | *♥*Výpečky a dusená kapusta s knedľou alebo jednoducho Bravčo, knedlo, kapusto*♥* >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu