. .. .. .. .. .. .
. .

Svieža jahodová torta - RECEPT 15004

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 94605 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Svieža jahodová torta


[ recept č. 15004 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Svieža jahodová torta


POTREBNÉ PRÍSADY

4vajcia, 5 lyžíc polohrubej múky, 4 lyžice cukor múčka, troška PDP 500 g jemný odtučnený tvaroh, 3 ks smotanový jahodový jogurt, cukor podľa chuti, 1,5 balíčka želatínového stužovača, 500 g jahôd,2 lyžice jahodového džemu 1 tortové želé červené

POSTUP PRÍPRAVY

Piškotu upiecť zvyčajným spôsobom, nechať vychladnúť. Medzitým si zmiešať tvaroh, cukor a jogurty so želatínovým stužovačom. Vychladnutý plát cesta dať naspäť do formy a natrieť jahodovým džemom. Naň navrstviť tvarohový krém. 2 hodiny nechať stuhnuť. Po stuhnutí ozdobiť jahodami a zaliať červenou želatínou.
<< Svadobná v ružovom | Svieža jahodová torta | moja prvá bezlepková >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu