končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapekané kuracie prsia so špargľou a nivou[ recept č. 14603 zo dňa 27.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovanej špargle, 100 g syru niva, 2 plátky aidamu, soľ, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila. Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhaný syr niva. Povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť. Hotový pokrm servírujeme tak, že na tanier mäso, na neho uložíme špargľu, polejeme nivovou omáčkou a kým je jedlo horúce položíme naň ešte plátok syra. Podávame s hranolkami. |
Martina S. (tinula29) ID 57562 (11.6.2009, 8:40) | |
no neviem, ja som doteraz použila iba zaváranú | |
ODPOVEDAŤ |
hana h. (hankazk) ID 90615 (10.6.2009, 19:03) | |
mohla by sa použiť aj čerstvá špargla? | |
ODPOVEDAŤ |