. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchla a chutná natierka s Lučinou - RECEPT 13584

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 53061 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Rýchla a chutná natierka s Lučinou


[ recept č. 13584 zo dňa  ]


Rýchla a chutná natierka s Lučinou


POTREBNÉ PRÍSADY

cibulka, syr Lucina 100g, rastlinne maslo, sol, 1/2 lyzicky cervenej papriky, pazitka alebo petrzlenova vnat, jablcko

POSTUP PRÍPRAVY

rychla a velmi chutna natierka....da sa kombinovat s ovocim, ci zeleninkou ako napr mrkvicka, nastruhana uhorka, ci paprika...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pripravime si vsetky prisady.
Cibulku si nakrajame najemno, ja davam celu, no aby to nebolo take ostre, staci polovicka.
Pridame syr Lucina,
rastlinne maslo 100g a nastruhame polku jablcka,
zasypeme cervenou paprikou.
Podla chuti dosolime a pridame pazitku alebo petrzlenovu vnat.
Dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kuracie kari s jablckami | Rýchla a chutná natierka s Lučinou | Brokolicova polievocka s ovsenymi vlockami - vhodna od 7 mesiacov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu