. .. .. .. .. .. .
. .

Cisársky trhanec s horúcimi slivkami - RECEPT 13560

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 19881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Cisársky trhanec s horúcimi slivkami


[ recept č. 13560 zo dňa  ]


Cisársky trhanec s horúcimi slivkami


POTREBNÉ PRÍSADY

750 ml mlieka*4 žltka*1 vanilka*2 bielky*1 PL kryšt.cukru*60 g polohrubej múky*maslo*1 vrchovatá plyžica hrozienok.....ja nemám,u nás nejako došli*štipka soli*1 PL hnedého cukru a škorica na posypanie*slivkový kompót

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Rúru si predohrejeme na 180 stupňov.Mlieko nalejeme do vačšej mis a vyklepneme doň žltka.Pridáme vanilkový cukor,muku...
...poriadne rozkvedláme...a nechame stat 20 minut...
..z bielkov urobíme tuhý sne a zase vyšláháme s cukrom dotuha...
...sneh spojíme so žĺtkovou hmotou...
...pekáč vymažeme poctivým maslom...poriadne...
...vylejeme naň cesto...a pečieme 15-20 minút...
..po 20 minútach pekáč vyberieme a trhanec nakrájame nožom,alebo roztrháme vidličkou.Ja som trhala metličkou,preto ho mám potrhaný len tak najemno...
...trhanec zároveň posypeme hnedým cukrom a škoricou.Vrátime do rŕy ešte na 5-10 minút,aby cukor skaramelizoval....
...hotovo..
...podávame s horúcimi slivkami.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rizoto z tarhone s tofu a grilovanou cuketou | Cisársky trhanec s horúcimi slivkami | "sushi" >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva K. (evekei) ID 31604 (15.7.2009, 20:01)
Ahoj Ľubka, dnes si môj priateľ ukuchtil Kaiserschmarn podľa teba a odkazuje, že seeeehr lecker!!!veru to aj zbaštil rýchlosťou blesku :-) on si nedával na vrch skaramelizovať ten cukor a k tomu si dal jablkové pyré - to sa tu tak jedáva. ja som tiež trochu koštovala a veľmi dobrý je tento na plechu robený -taký jemnejší by som povedala (Y) (Y) (Y) (Y) ďakujeme za receptík (L) (L) (L)
tu je jeho výtvor ;-) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=548963
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.7.2009, 20:04)
waw,tak to som poctena,ze si to podla mna ukuchtil chlap sam a ste mu to aj chutilo..................super,fantazia (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Mne to chuti ako taka palacinka potrhana.Ja som to zjedla aj studena.Vidis,mozem zajtra uvarit :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (15.7.2009, 20:10)
no Ľubka, on je veľmi šikovný - vie si sám ukuchtiť hocijaké jedlo - ešte aj mne pri varení radí, čo by trebalo pridať, aby to malo lepší šmrnc. Na zdobenie a tak moc nie je, ale uvariť a fakt dobre si vie aj sám - nestratí sa ;-) presne ako píšeš Ľubka je to mix chute palacinky a ešte aj salzburskych halušiek by som povedala. spolu veľmi dobručké (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (16.7.2009, 19:06)
jeeeeeeeeej,dakujem
ODPOVEDAŤ
alena a. (Lilly006) ID 31057 (29.4.2009, 19:06)
*-) a kedy tam pridam tu muku? *-)
rychlo napis Lubka,lebo idem robit teraz...dakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 20:11)
presne ako napisala Janka.Ja nesedim za PC,len obcas mrknem......a v tomto case som sa venovala (child7),kupali sme a kojila som.Doplnim hore
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.4.2009, 19:10)
primiesaj tesne pred pridanim snehu,prip.striedavo so snehom.
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (upravené 29.4.2009, 19:39)
to len tak zo skusenosti s pecenim, toto som este neskusala,ale inokedy tam nie je kedy - tak mi ver :-p
ODPOVEDAŤ
alena a. (Lilly006) ID 31057 (29.4.2009, 21:17)
Dakujem Janka, ja som to tam pridala do toho mlieka a miesala som to aj s tymi vajciami. (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 20:11)
janka,vdaka (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Magdaléna H. (hrmka) ID 421 (29.4.2009, 12:48)
Lubinka, nie je tam trochu málo múky - 60g??? *-) *-) *-) Už to mám nachystané, uvidíme, či tej múky nedosypem. :-$ Hádam to bude jedlé. ;-)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 16:57)
nie,nie...........60 g.Aj mne sa to zdalo malo,ale vysledny efkt bol dobry
ODPOVEDAŤ
Magdaléna H. (hrmka) ID 421 (29.4.2009, 17:26)
Ďakujem za info, múky som dosypala, pretože moja plynová rúra si to dnes rozmyslela a nechcela sa zapnúť, tak som preto dosypala múky a robila obrovské palacinky na panvici. Ale tiež to bolo prudko jedlé. ;-) (H) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (28.4.2009, 14:18)
mňam, náš obľúbený každotýždenný Kaiserschmarn (Y) a s netradičným postupom, môž byť dobréééé (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.4.2009, 18:37)
v com je postup netradicny????,ze je na plechu? *-)Ozaj,chutil aj studenyyyyy (L)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (29.4.2009, 16:24)
áno, presne tak -tým, že je na plechu, taký nepoznám... (hello) (L)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (28.4.2009, 14:14)
sa mi lubi ze sa pecie v rure a nie na panvici ako tych x receptov co tu na trhanec uz je... asi ho vyskusam ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.4.2009, 18:36)
je to ako hrubsia palacinka......netreba stat do nekonecna pri sporaku (dance) (dance)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu