končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Marinovaná bravčová krkovička so sladkou kapustou a zemiakovými knedličkami[ recept č. 11964 zo dňa 8.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička, olej, cibuľa, cesnak, soľ, 4 PL kečupu, 1PL medu, 1PL sojovej omáčky, 1PL oregána, 1PL bazalky, 1čl mletej škorice........... hlávková kapusta, olej, soľ, mletý kmín, cibuľa, hladká múka, cukor, ocot..............zemiakové cesto v prášku, žltok, petržlenová vňať, pažítka, potravinová folia POSTUP PRÍPRAVY Mäso ( môže byť aj iné vhodné na pečenie ), si nakrájame na plátky , urobíme si marinádu z nadrobno nakrájanej cibule, pretlačeného cesnaku, sojovej omáčky, soli, kečupu, oregána, bazalky, škorice , medu a necháme v nej mäsko, najlepšie na noc. Do pekáča nalejeme olej ,vložíme namarinované mäsko , zalejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a pečieme. Takto sa to má urobiť správne, keďže ja som mäso vyberala z mrazničky ráno a deviatej a nemala som ani potuchy, čo z neho uvarím, môj postup nájdete v obrázkovom postupe, aj napriek tomu, že mne sa nemarinovalo, bolo vynikajúce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.1.2016, 12:34) |
ODPOVEDAŤ |
Eva K. (evik evik) ID 62536 (12.8.2011, 13:44) |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (31.8.2011, 17:33) | ||
ODPOVEDAŤ |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (12.8.2011, 13:16) | |
zajtra to idem vykušat na obed, a bude aj na nedelu mnam | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (31.8.2011, 17:32) | ||
tak ako chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (31.8.2011, 19:51) | |||
Evička sice robila som iba mäsko, z krkovice, ale nemalo to chybu a tento tyžden to iodem prave robit znova,ale z kare , hadam aj to bude dobre | |||
ODPOVEDAŤ |
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (19.3.2011, 14:10) | |
... je to proste na 1* !!! Práve sme dojedli, súlad chutí je absolut super ... vrelo odporúčam aj na slávnostnejšie obedy, pretože ani z hľadiska estetického to nemá chybu ... ... a samozrejme, Evka, knedlíky domáce ... super ... | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.4.2011, 18:41) | ||
Andrejka som poctená toľkou chválou | ||
ODPOVEDAŤ |
Ľuba V. (lubav) ID 27763 (26.1.2011, 18:45) |
vyzerá úúúúúúúúúžasne, milujem pečené mäsko. už cítim jeho vôňu.jedla by som to každý deň. len tých kalórií božemôj |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (2.2.2011, 20:51) | ||
kalorie sem kalorie tam, treba si dopriať, veď žijeme len raz | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (23.1.2011, 20:02) | |
no tak toto musí byť fatk dobrôtka ... neskúšal niekto domáce zemiakové cesto na takúto roládku? mne z prášku to papkať asi nebudú niektorí ... ď. | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (24.1.2011, 20:24) | ||
Andrejka, ja osobne nemám rada polotovary, keď robím pirohy alebo hocičo zo zemiakového cesta, tak si ho pripravím vlastnoručne, ale asi tým že tá vňať to cesto ochutí, fakt je na nerozoznanie od doma pripraveného, ale ak predsa len chceš sama propraviť, kľudne zsi priprav podľa vlastného odskúšaného receptu alebo aj ja mám v receptoch cesto na šúľance http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5188&user=33802 | ||
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (3.2.2010, 12:52) | |
úžasné! neskutočné! najlepšie sa navarí, ked ráno ešte nevieme, čo to bude | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.2.2010, 20:25) | ||
to je pravda | ||
ODPOVEDAŤ |
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (20.9.2009, 23:35) | |
normalne tu slintam pri PC | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (22.9.2009, 20:26) | ||
asi si už doslintala, tak je čas to vyskúšať | ||
ODPOVEDAŤ |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (28.6.2009, 14:39) | |
Evka, dnes sme mali na obed, super receptík, veľmi nám chutilo, mňam, mňam http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=537922, pridala som ešte trochu slaninky. Super ďakujem za receptík. | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (22.9.2009, 20:25) | ||
no neviem, či to tvoje nervyzerá lepšie vyskúšam aj so slaninkou mňam dala by som si hneď | ||
ODPOVEDAŤ |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (23.9.2009, 13:16) | |||
Evka, ďakujem, ale Tebe patrí vďaka za super receptík. Som rada, že som Ťa inšpirovala s tou slaninou. | |||
ODPOVEDAŤ |
Július S. (orchidea-js) ID 5777 (18.3.2009, 9:26) |
Babenky a s iným mäsom ste to ešte neskúšali? |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.3.2009, 16:10) | ||
Jani , ja som ho robila prvý krát, ale kľudne to môžeš urobiť z hocijakého mäsa , ja určite vyskúšam aj kuracie prsia, alebo stehná | ||
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (17.3.2009, 8:54) |
Receptik vytlačeny...niektoru nedelu určite urobim...uz sa mi zbiehaju slinky..vyzera to fantasticky!!!! |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.3.2009, 19:36) | ||
Marti, veľmi ma teší , že sa ti páči, budem čakať na odozvu | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (16.3.2009, 9:37) | |
Ahoooooj Evka, http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=467648 Poviem Ti, z tej skoro dvojkilovej krkovičky ledva ostalo Robila som to s červenou kapustou, je to supeeeeeer papanie Paráda A jasné, že sme dodržali celý postup, vrátane posledného foto - dali sme si nealko pivko Mohla som ja na večeru lákať na chlebík a zeleninu, dali mi košom, že by radšej ešte raz to, čo na obed Ďakujem za perfektný recept | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (16.3.2009, 19:19) | ||
Adi, ani nevieš ak ma teší, že ste sa do popuku napapali inak som povodne plánovala aj aja červenúkapustu, lebo tá u nás vedie , len sme ju nezohnali ten tvoj tanier vyzerá božsky , keby sa dalo z monitoru vybrať, tak, ho zjem za dve sekundy | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (17.3.2009, 8:35) | |||
Evi, keby sa dalo, tak rada posuniem Ale včera bola kapurková, už neostalo nič Aj u nás vedie červená a kyslá , bielu veľmi nemusíme. | |||
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.3.2009, 19:35) | ||||
Keď sa ti mám priznať, tak túto kapustu som varila podľa vlastnej " fantázie " , keď ten postup a hlavne zahusťovanie prečítala, sestra, tak ma zjazdila, že kedy som videla našu mamku takto variť kapustu a ja jej nato , že to bolo podľa nálady a ani netuším, či sa takto vôbec kapusta varieva , ona zas , že múkou zahusťujú v reštauráciách, že je to "reštauračná kapusta" , ale poviem ti, že bola naozaj dobručká | ||||
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.3.2009, 9:56) | |
Evka, vyzerá to bááááááječne Už teraz viem, čo bude na nedeľný obed | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:25) | ||
ďakujem , sa teším na odozvu | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.3.2009, 9:06) | |
Teda Evi vyzerá to ozaj óbr mňamkovo, už aj odkladám a isto vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:24) | ||
Ivka ono to naozaj bolo óbr mňamkové a ako som už nižšie písala sama som bola prekvapená tou chuťou a že som si to takto pokombinovala a ešte to aj k sebe pasovalo a aj chutilo , fakt dobrý obedík | ||
ODPOVEDAŤ |
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (8.3.2009, 22:46) | |
nooooo, evi, ako hovoril moj madarsky spoluziak, parochňóóóó dole toto cele komplet OKAMZITE zaradujem medzi moje oblubene, ak nie rovno medzi najoblubenejsie MŇAM | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:20) | ||
tá parochňó ma pobavila ďakujem za kompliment, ešte si to nejdla a rovno medzi najobľúbenejšie to sa veľmi teším a budem sa viac, keď to uvaríš a aj vám tak bude chutiť ako nám, ten kečup, med a škorica je fantastická chuť a vôńa | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:20) | ||
ak sa rozhodneš vyskúšať , daj vedieť | ||
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (8.3.2009, 21:53) | |
vyzerá to parádne, najmä tá knedľa. chcem sa opýtať, či som správne rozumela, že ste knedľu varili zabalenú v tej fólii? bála by som sa, či sa pri vyššej teplote neuvoľňujú z fólie nejaké chemické látky. (?) fólia sa neroztavila?čo sa s ňou stalo? | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:17) | ||
Kristínka, to nie len vyzerá parádne , ale to je chuťovo ešte lepšie sa chválim teraz ale vážne, varila som to v tej folii, netsavila sa a nič sa jej nestalo , čo sa týka , tých škodlivín, to neviem ako zistiť, ale zas to nevarím každý deň, tak snáď to nebude až také zlé a keď je to potravinová folia tak by sa malo rátať aj s použiťím pri varení, bola som pozrieť, na karabicí píše, že je pachovo a chuťovo neutrálna, tak neviem, to už sa musí každý sám rozhodnuť, či v nej bude variť | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.3.2009, 21:14) | |
Joooooooooooooooooooooooooj a vraj kto tu drazdi. Slinky mi tecu az poza usi. Hned by som to spraskala a drahy odkazuje , ze jemu najviac tecu slinky na to skvele slovenske pivko | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:09) | ||
no keď prídete domov, zak si dáme aj toho pivka ani sa ti nečudujem , že ti slinky tečú, lebo aj mne , ani som netušila, že to bude také dobré, oplatí sa vyskúšať | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (8.3.2009, 19:54) | |
Krasne,a urcite aj chutne | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (9.3.2009, 21:06) | ||
chutné to bolo až, až , všetci sa zalizovali | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.3.2009, 19:12) | |
tie "plnene"faebne zemiakove knedliky su uzastny napad To si niekde videla,citala? | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (8.3.2009, 19:23) | ||
Lubka, toto nie je môj nápad, recept mám napísaný na zažltnutom papieriku rukou, takže je ešte asi z čias keď neboli kopírky a asi ani PC nemám ani potuchy odkiaľ ho mám ale hlavne, že som ho nestratila a je tu | ||
ODPOVEDAŤ |