. .. .. .. .. .. .
. .

BRATISLAVSKÝ OVOCNÝ KOLÁČ - RECEPT 11148

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 66359 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


BRATISLAVSKÝ OVOCNÝ KOLÁČ


[ recept č. 11148 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 250g kryštálovy cukor, 2 polievkove lyžice oleja, 2dcl mlieka, 1 čajovu lyžicu sódy bicarbóny, 300g polohrubej múky.POLEVA :60g masla, 200g práškového cukru, 2 polievkove lyžice vriacej vody, 1 polievkovu lyžicu kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame s kryštálovým cukrom,primiešame olej, mlieko a sódu b.K tejto zmesi pridáme polohrubu múku, tuhý sneh s bielkou a do toho za hrsť posekanych orechov. Hotové cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech, navrch poukladáme ovocie / egreše , hrozno /.Toto ovocie sa najlepšie hodí.Dáme piecť.Po upečení ešte na horúci koláč dáme polevu. POLEVA : Nad parou rozpustíme maslo, pridáme cukor a varíme pridáme vriacu vodu a kakao
<< ŽĹTKOVÉ REZY | BRATISLAVSKÝ OVOCNÝ KOLÁČ | spagety >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu