. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážané šampiňóny plnené bryndzou - RECEPT 11084

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HUBY

ID 18244 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Vyprážané šampiňóny plnené bryndzou


[ recept č. 11084 zo dňa  ]


Vyprážané šampiňóny plnené bryndzou


POTREBNÉ PRÍSADY

Šampiňóny v našej kuchyni rada používam, pretože ich rada pridávam do mäsa, na pizuu, alebo ich len tak používam na rôzne samostatné jedlá. Jednym z nich sú aj vyprážané šampiňóny. Dôležité je, aby ste si na tento účel kúpili čo najväčšie hlavičky, aby ste ich mohli dobre plniť.

POSTUP PRÍPRAVY

Čo budete potrebovať: 400g veľkých šampiňónových hlavičiek, 250g bryndze, 3 vajcia, trošku mlieka, hladká múka, strúhanka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Odtrhnite nožičky šampiňónom. Šampiňónové hlavičky pomocou malej vidličky vydlabte, aby ste vybrali hnedé vnútro.
Do bryndze rozbite 1 vajce a dobre premiešajte.
Hlavičky šampiňónov naplňte zmesou, dobre pritlačte, aby vám náplň nevypadla.
Šampiňóny obaľte v trojobale z hladkej múky, vajíčok s troškou mlieka a v strúhanke. Vypražte v dostatočnom množstve oleja do svetlo hneda. Podávajte najlepšie teplé.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Torta Wall pre môjho synčeka | Vyprážané šampiňóny plnené bryndzou | Lístkové taštičky s pudingom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (12.10.2011, 22:40)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (20.1.2011, 10:36)
Tento recept ma potesil - vyprazane sampinony milujem. Len som ich uz dlho nerobila, lebo ked varim hlavne pre deti, tak malo vyprazam...ale toto buduci tyzden musim mat na stole ,-) ,-) ,-) Pisem do nakupneho zoznamu a tesim sa |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Zuzana G. (belinka21) ID 14991, mimibazar.sk/belinka21 (1.4.2009, 14:14)
prave sme dopapali, bolo to Mňam, len tu bryndzu tam takmer ani nie je citit,nabuduce asi skusim s tou sunkou a syrom, ale chutilo nam veľmi (clamp) (clamp) (clamp) (B)
ODPOVEDAŤ
iwka S. (Iwanka007) ID 85626 (9.3.2009, 18:03)
sampiny sa predtym nemusia obvarit?
:-)
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (11.3.2009, 11:49)
nie :-$
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (12.2.2009, 8:16)
Pred obaľovaním šampiňónov ich navlečte na špajlu (naplnené dávajte plnkou k sebe). Navlečené ich obaľujte a aj vyprážajte, ja ich na špajli aj servírujem. Obyčajne ich dám 6 alebo tri páry plnených.Ide to rýchlo.
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (12.2.2009, 21:45)
Anka, mám druhý recept, to pomedzi šampiňony dávam aj syr a šunku a tak to obaľujem. mňam :-$
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.2.2009, 19:47)
(Y) tak toto musi byt fajnove.... asi je to trosku babracka s tym plnenim,ale urcite stoji za to :-p
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (12.2.2009, 21:45)
Janik, vôbec to nie je babračka, raz dva je to naplnené, lebo je to mäkké a lyžičkou sa to dobre plní. (H)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu