. .. .. .. .. .. .
. .

Tatra roláda - RECEPT 10646

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 30389 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Tatra roláda


[ recept č. 10646 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg mletého mäsa,1 plechovka TATRA nesladené mlieko, soľ,mčk, vegeta - všetko podľa chuti. Na náplň: 2 uvarené vajcia natvrdo, 3 kyslé uhorky, 50g šunky a 6 plátkov kápie - všetko porežeme na malé kocky

POSTUP PRÍPRAVY

Z mäsa a ostatných surovín vymiešame ,cesto, kktoré necháme asi 1 hod. odležať.Potom si na stôl rozprestrieme väčší kus potravinovej folie,tej širšej, trošku ju pokropíme vodou a na toto dáme mäso,ktoré z rukou roztľapkáme do obdlžnika.Posypeme pripravenými surovinami a stočíme ako roládu. Prenesieme na alobal, do ktorého roládu celú zabalíme, tak aby nám počas pečenia nevytekala šťava,prenesieme na plech, podlejeme vodou a dáme piecť.Pečieme pri 190°C 45 minút,potom odkryjeme a dopečieme do červena.
<< Mexická špecialita | Tatra roláda | Cestovinový šalát >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu