. .. .. .. .. .. .
. .

šampiňony plnené syrom s omáčkou - RECEPT 10532

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HUBY

ID 38764 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


šampiňony plnené syrom s omáčkou


[ recept č. 10532 zo dňa  ]


šampiňony plnené syrom s omáčkou


POTREBNÉ PRÍSADY

400g šampiňonov, 100g postrúhaného tvrdého syra, 50g masla, mleté biele korenie, soľ, hladká múka, 2-3 vajcia, strúhanka, olej na vyprážanie, 4 lyžice jemného kečupu, 100ml červeného vína

POSTUP PRÍPRAVY

šampiňony dôkladne očistite, hlavičky oddeľte od nožičiek, všetko opláchnite a opatrne osušte. Postrúhaný tvrdý syr premiešajte so zmäknutým maslom a ochuťte korením a soľou. Takto pripravenou hmotou naplňte hlavičky húb a obaľte ich v múke, rozšľahaných vajíčkach a strúhanke. V hlbšej panvici rozpáľte dostatok oleja a šampiňony vypražte. Vyberte ich na papierové obrúsky, ktoré odsajú prebytočný tuk.
Nožičky šampiňonov posekajte nadrobno a oprežte ich na dvoch lyžiciach oleja. Na panvicu primiešajte kečup, víno a podľa chuti osoľte. Omáčku ešte krátko povarte. Vyprážané šampiňony rozdeľte na taniere, ku každej porcii pridajte omáčku a zemiaky pripravené ľubovoľným spôsobom.

Recept mám z časopisu, včera sme mali na večeru a veľmi nám chutilo.
<< Fasirky v cesticku | šampiňony plnené syrom s omáčkou | Hovädzie na mexický spôsob >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (mambusa) ID 3142, mimibazar.sk/mambusa (24.1.2009, 15:27)
Ja zase sampinony obalujem tak , ze dam do mikrotenoveho vrecka muku. Potom tam hodim sampinony, zavriem sacok tak, aby tam zostala mala vzduchova bublina a ponatriasam na vsetky strany. Potom ich povyberam do vajicka,muku v sacku vymenim za struhanku a postup zopakujem ako pri muke.
Sampiny su krasne obalene zo vsetkych stran, a je to otazka 3 minut pre akehokolvek mnozstvo sampionov :-)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (jahal) ID 40929 (24.1.2009, 8:29)
Vyzerá suprovo, určite ich zajtra spravím. (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lenka G. (podkolienka) ID 38764 (24.1.2009, 14:15)
(hello) je to taká zvláštna a hlavne výrazná chuť omáčky, to je tým vínom. Ja osobne víno nemám rada, ale veľmi mi chutila. Dúfam, že aj vám bude (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (23.1.2009, 11:04)
Šampiony nemusíte obaľovať a vyprážať po jednom, nastoknite ich na špajlu a spolu ich obaľujte aj vyprážajte. Ja ich na špajli aj servírujem. Ide to rýchlo. Ja dávam na špajlu 5-6 ks a zbytok špajle odlomím. Plnené šampiony spojte plnkou k sebe a tak ich nastoknite na špajlu, obaľte a vypražte.
ODPOVEDAŤ
Lenka G. (podkolienka) ID 38764 (24.1.2009, 14:16)
(Y) dobrý nápad, dakujem (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu