. .. .. .. .. .. .
. .

Koláč lenivej gazdinej - RECEPT 9242

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 36720 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Koláč lenivej gazdinej


[ recept č. 9242 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

3 celé vajcia, 2 hrnčeky kryšt. cukru, 1 hrnček nemlet. maku, 2 hrnčeky polohr. múky, 1 hrnček oleja, šľahačka- smotana na šľahanie, džem, 1 balíček kypr. prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia vymiešame s cukrom, postupne pridáme mak, múku, olej a šľahačku. Vždy dobre premiešame. Nakoniec pridáme prášok do pečiva. Cesto vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou). Dáme upiecť do predhriatej rúry, na 230 – 250 °C na 0 minút. Upečený potrieme džemom, prípadne i čokoládou.
<< Pizza cesto II – bez kysnutia | Koláč lenivej gazdinej | Karfiolovo – syrové rezne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu