. .. .. .. .. .. .
. .

STERILIZOVANÁ ČERVENÁ KAPUSTA k pečenému mäsu /polotovar/ - RECEPT 8411

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 37749 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


STERILIZOVANÁ ČERVENÁ KAPUSTA k pečenému mäsu /polotovar/


[ recept č. 8411 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

5kg červenej kapusty Nálev: 2 litre voda, 1/2 litra ocot, 120g soľ, 200g kryšt.cukor, 2dcl olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kapustu nakrájame a zalejeme horúcim nálevom - všetky suroviny na nálev spolu rozvaríme. Občas premiešame a necháme stáť do vychladnutia. Dáme do pohárov uzatvorime a sterilizujeme cca 1/2 hodiny.
Keď potrebujeme k mäsu postupujeme nasledovne:
Na troche oleja orestujeme do sklovita na kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme kapustu z pohára a dusíme
do mäkka. Podľa chute pridáme mletú rascu, ocot, cukor - kto ako má rád.
<< Tortička k 16. narodeninám s krémovým obrázkom Prasiatka :) | STERILIZOVANÁ ČERVENÁ KAPUSTA k pečenému mäsu /polotovar/ | Jáhelník s marhuľami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
mima f. (joja22) ID 83508 (6.3.2009, 8:47)
(Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu