. .. .. .. .. .. .
. .

Napácovaný bravčový rezeň so šalátom - RECEPT 8227

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 60738 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Napácovaný bravčový rezeň so šalátom


[ recept č. 8227 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového sthna, 3 vajcia, strúhanka, 2 strúčky cesnaku, 0,7 l červeného vína, korenie, soľ, olej. Príloha: šalát /zemiakový, vlašský /

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso nakrájame na rezne, jemne naklepeme, zalejeme vínom a necháme cez noc pácovať. Napácované rezne osušíme, potrieme rozotretým cesnakom so soľou, položíme do strúhanky a opäť naklepeme, aby sa strúhanka zaklepala do mäsa. potom namočíme do rozšľahaných vajec a dáme smažiť.
<< Admirálske špagety | Napácovaný bravčový rezeň so šalátom | pro Pepíčka k vítání občánků >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu