končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Tamara Š. (fata) ID 44391 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | "Farebná" omáčka[ recept č. 7591 zo dňa 28.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 celé kura/ 1kg/, 0,5 l. smotana na varenie, 1/2 zeler, 4-5 mrkva, 2 ks petržlen, 1 cibuľa, 2 lyžice hl. múka, olej, soľ, vegeta, korenie POSTUP PRÍPRAVY Z kuraťa odstránime kožu a dáme variť - klasický vývar, spolu s mrkvou, petržlenom, zelerom, vegetou, cibuľou,soľou a korením- nedelňajšia polievka. Keď je vývar uvarený, vyberieme kura a zeleninu. Zeleninu, ktorú sme si vybrali, rozmixujeme v mixéri- ako na sviečkovú. Do druhého hrnca si dáme olej a múku, spravíme zásmažku, a zalejeme ju smotanou. Rozmiešame a pridáme 4- 5 naberačiek vývaru a rozmixovanú zeleninu. Za stáleho miešania necháme prejsť varom a dochutíme soľou. Nakoniec pridáme natrhané malé kúsky kuraťa. Podávame s knedľou alebo s cestovinami. Výborný obedík a uvaríme zároveň aj polievočku. D O B R Ú CH U Ť |