. .. .. .. .. .. .
. .

Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení - RECEPT 6996

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ČO DOM DAL

ID 798 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení


[ recept č. 6996 zo dňa  ]


Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení


POTREBNÉ PRÍSADY

Mne ostali v mraznicke 2 platy mramoroveho korpusu a 1 plat cokoladoveho korpusu... Plnka: 1 cokoladovy puding uvareny podla navodu + viac cukru ako sa uvadza, maslo, hera - mnoztvo podla chuti. Ja som dala 125g masla a kusok Hery na odlahcenie. Vrch kolacika: inspiracia podla Aďky27, ale trosku upravena verzia: kedze to bol kolacik v tvare srdiecka, vela som nan nepotrebovala tak som pouzila: 1 odtucneny LIDL tvaroh, 1 slahacka v prasku, kusok praskoveho cukru a kus mlieka cca 0,5dcl.

POSTUP PRÍPRAVY

Recept na mramorovy korpus je vsade na MMB...
Plnka: Uvarime podla navodu cokoladovy puding, mozno je lepsie dat kusok menej mlieka ako 0,5l( ale len kusok menej) a trosku viac cukru ako je odporucane, nakolko po vychladnuti sa to este zmiesava s maslom a Herou.
Tvarohova zmes: do misky si dame tvaroh, mlieko, cukor, slahacku a slahame cca 4 minuty.
Ked mame uz naskladane plat - plnka - plat - plnka - plat, potrieme to tvarohovou zmesou a posypeme kakaom. Dame do chladnicky a ked to uz nevydrzime, tak konzumujeme.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

tesne po dokonceni
zvysky srdiecka len tak-tak zachytene


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< lehké tvarohové karbenátky | Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení | druhý pokus svadobnej torty takmer rovnaký >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu