. .. .. .. .. .. .
. .

Co s malinovou stavou - RECEPT 6079

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 14661 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Co s malinovou stavou


[ recept č. 6079 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Viete mi, zienky domace poradit? Mam v chladnicke vyse pol litra cistej prepasirovanej malinovej stavy a neviem co s nou. Budem sa tesit na kazdy napad!

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to?
<< Kuracie rezance v cestíčku bez vajca | Co s malinovou stavou | Mafiny (muffiny) REBARBORKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 (3.7.2008, 7:48)
Udělej z ní marmeládku nebo štávu.Recept na marmeládu je tady .
http://www.peceni-s-laskou.webgarden.cz/sterilovani-ovoce-mamelad

Nebo ji použij nenepečený tvarohový dortík se želatinou, recept je zase tady.Je jako druhý recept pojeď na stránce kousek níže.

http://www.peceni-s-laskou.webgarden.cz/zakusky
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (fibca) ID 14661 (3.7.2008, 8:33)
idem kuknut, vdaka (hello)
ODPOVEDAŤ
miriam v. (mirocka1) ID 18717 (3.7.2008, 6:05)
tak to by som vypila :-)
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (fibca) ID 14661 (3.7.2008, 8:33)
(Y) no uz sme polovicu vypili ;-) a tu druhu som chcela nejako uskladnit alebo neviem co s nou urobit. *-)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (3.7.2008, 10:50)
Jednoznacne kvaseny malinovy sirup. Neviem ako sa to bude robit uz som ziskanou stavou, ale za pokus to stoji.

Rýchly malinový sirup

2 kg malín, 1 lyžicu kryštálového cukru, približne 1,5 kg cukru.

Maliny s cukrom rozmiagame, dáme do trojlitrovej nádoby so širokým hrdlom, prikryjeme čistou utierkou, previažeme a necháme stáť v teple (nie na slnku) 3 dni. Maliny začnú kvasiť. Po troch dňoch zmes prelisujeme cez sito a plátno. Získanú tekutinu krátko povaríme. Pri varení odstraňujeme penu. Do vyčírenej šťavy pridáme toľko cukru, koľko je šťavy. Po rozpustení cukru horúci sirup nalejeme do fliaš a flase položíme naležato.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu