končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) EGREŠOVÝ DŽEM[ recept č. 54566 zo dňa 29.7.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg egrešov, 500 g cukru, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY 900 gramov egrešov umyjeme, pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Pridáme cukor, pol lyžičky kyseliny citrónovej, 100 gramov egrešov posekaných nadrobno a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. |