. .. .. .. .. .. .
. .

Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom - RECEPT 49119

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 194990 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom


[ recept č. 49119 zo dňa  ]


Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom


POTREBNÉ PRÍSADY

80 masla, 125g krupicového cukru, 1 vajce, 400ml čokoládového jogurtu, 2 PL medu, 250g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, višne alebo iné ovocie. NÁPLŇ: 2 kokosové pudingy, 150g krupicového cukru, 1 vanilkový cukor, 600ml mlieka, 250g masla, 4PL práškového cukru, 250g mäkkého tvarohu, 220ml kyslej smotany. Na ozdobenie: strúhaný kokos alebo višne

POSTUP PRÍPRAVY

Najlepší koláč aký som kedy jedla, chutil každému a hneď pýtali recept. Fotky nie sú najkrajšie, keďže som ho fotila ráno a piatej a ponáhľala sa na dovolenku. Mamka mi ho zabalila na cestu aj napriek tomu, že som vymýšľala a nechcela ho brať s obavami kto ho zje, no behom 3 minút koláč nebol na svete :)
Receptom so sa inšpirovala v časopise, takže Vám ho len reprodukujem.
Príprava:

1. Roztopené maslo (nemusí byť celkom tekuté) vyšľahajte s krupicovým cukrom. Potom do hmoty zašľahajte vajíčko.

2. Do maslovej hmoty primiešajte 400ml čokoládového jogurtu, a 2PL medu.

3. Nakoniec prisypeme polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto dobre vymiešať.

4. Na plech položíme papier na pečenie a cesto naň roztrieme.

5. Na cesto poukladáme vykôstkované višne, prípadne kompótové ovocie. Bublaninu upečte.

KRÉM:

1. Uvaríme kokosové pudingy podľa návodu, ale v 600 ml mlieka.

2. Puding necháme vychladnúť a zvlášť vyšľaháme mäkké maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom.

3. Mierne vlažný kokosový puding zašľahajte s maslovou penou.

4. Náplň nakoniec vyšľaháme s mäkkým tvarohom a kyslou smotanou.

5. Na upečenú bublaninu roztrieme krém a necháme stuhnúť v chladničke.

Je dôležité, aby ste dodržiavali presné množstvá surovín, jogurtu musí byť 400 ml nie menej.
<< zmrzlinový dezert | Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom | Kiwi zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miriam F. (mifri) ID 104236 (27.7.2012, 7:59)
a pri akej teplote pečieme?
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (27.7.2012, 15:56)
myslim, že 180°C :-$
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (25.7.2012, 19:35)
(Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (25.7.2012, 19:40)
(L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana Z. (zuzanita 66) ID 28768, mimibazar.sk/helenita (25.7.2012, 18:22)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (25.7.2012, 19:12)
:-) :-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica S. (Friduška) ID 146033 (25.7.2012, 14:18)
mňam ten musí byť výborný určite skúsim. (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (25.7.2012, 17:42)
ďakujeem (L)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (mifri) ID 104236 (24.7.2012, 14:31)
mierku ml chápem, ale v recepte je 220 g, takže asi preklep, ďakujem
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (24.7.2012, 17:34)
pomýlila som sa 220ml
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (24.7.2012, 11:00)
(clamp) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (mifri) ID 104236 (24.7.2012, 10:47)
Dobrý deň ešte sa chcem spýtať - koľko je 220 g kyslej smotany? Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (24.7.2012, 14:13)
Miriam, pozri sa na kelímok v obchode. niektoré sú 200, niektoré 220, niektoré 250 ml
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (23.7.2012, 22:10)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (23.7.2012, 20:22)
no tak toto vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (23.7.2012, 21:17)
dajte vediet, ako chutilo :-)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (23.7.2012, 18:33)
(clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (23.7.2012, 19:16)
(L) (L) (L) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
adriana m. (adula75) ID 57756 (23.7.2012, 16:07)
vyzerá lákavo, určite vyskúšam...mňam (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (23.7.2012, 16:21)
ďakuje, dajte mi vediet ako Vám chutil :-) :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (mifri) ID 104236 (23.7.2012, 14:43)
Dobrý deň - aký tvaroh treba použiť, hrudkovitý alebo ten úplne jemný do plniek. Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (23.7.2012, 16:21)
Dobrý deň, tvaroh musí byť jemný nie hrudkovitý :-)
ODPOVEDAŤ
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 (23.7.2012, 14:23)
Ďakujem, použila som klasický hlboký plech
ODPOVEDAŤ
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (23.7.2012, 13:42)
Koláč vyzerá ozaj dobre. Aký veľký plech si použila?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu