končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Jana K. (Tangerina) ID 28973 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Nátierka na topinky(hrianky)[ recept č. 46531 zo dňa 7.3.2012 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pečené mäso(bravčové, kuracie) 1 PL kečupu, 1 PL domácej paprikovej natierky Pikant, 1 malá cibuľa, 1lyžička sušeného mletého cesnaku, 1lyžička majoránu POSTUP PRÍPRAVY Ja používam mäso, čo zostalo od obeda, približne za kompótovú misku. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie. |
alena k. (pajo) ID 9224 (9.3.2012, 23:20) | |
ODPOVEDAŤ |
František O. (ferino 59) ID 110959 (8.3.2012, 18:47) |
ODPOVEDAŤ |