. .. .. .. .. .. .
. .

Študentský jablkový hrnkáč - RECEPT 46055

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11360 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Študentský jablkový hrnkáč


[ recept č. 46055 zo dňa  ]


Študentský jablkový hrnkáč


POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny Cesto: 1 hrnček mlieko 1/4 hrnčeka olej 1/2 hrnčeka cukor 1 hrnček múka polohrubá 1 ks kypriaci prášok 2 ks vajcia 1 ks vanilkový cukorOstatné: 2 ks jablko kyslé 1 ks škoricový cukor Posýpka: 1/2 hrnčeka polohrubá múka 1/2 hrnčeka cukor 1/4 hrnčeka olej Pečte cca 30 minút pri 180 °C

POSTUP PRÍPRAVY

Hrnček ccadvojdecový. Do jednej misky si nastrúhame na hrubo dve väčšie kyslejšie jablká.Tieto jablká zľahka zmiešajte so škoricovým cukrom. Šťavu nevytláčajte, nechajte ju v miske. V druhej miske si spravte posýpku tak, že múku, cukor a olej rukami pomrvte na polosypkú zmes. V tretej miske si spravte cesto tak, že do mlieka dajte olej a vajcia, rozšľahajte ich metličkou. Potom pridajte cukor, vanilkový cukor, múku a kypriaci prášok. Všetko spolu vymiešajte na riedke cesto.

Na plech dajte papier na pečenie alebo ja som vymazala maslom a vysypala polohrubou múkou.. Na cesto rukou porozhadzujte nastrúhané jabĺčka aj so šťavou. Zasypte to všetko posýpkou a dajte piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov pol hodiny. Počas pečenia rúru neotvárajte
<< Valentínske srdce.... | Študentský jablkový hrnkáč | Brumda a Čmelda >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (25.5.2014, 16:37)
Dnes som ho piekla v remoske (mám tú väčšiu), nakoľko ide o malú dávku a nielen vyzerá dobre ale chutí výborne (Y) (Y) (Y).....určite ho budem robievať častejšie, pretože je fakt dobrý...vrele odporúčam (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (marienka1608) ID 140659 (4.3.2012, 12:01)
No vyzera naozaj chutne, ale ja si myslim ze by to malo ist do tortovej formy, pretoze je velmi nizky a krehky. Ale chuti naozaj vyborne, len ked ho budem robit nabuduce tak to dam naozaj do tej formy. (H)
ODPOVEDAŤ
Sandra C. (Sandra13) ID 11360, mimibazar.sk/sandra13 (18.2.2012, 9:38)
aj dnes sa u nás pečie a rozvoniava ,-) (C)

(hello)
ODPOVEDAŤ
Sandra C. (Sandra13) ID 11360, mimibazar.sk/sandra13 (14.2.2012, 16:17)
Dnes som vyskúšala, je výborný, tak sa o recept delím aj vami. Všetko to máte hotové za cca 5 min., a šup do trúby ^o)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu