. .. .. .. .. .. .
. .

UPDATE krekry - RECEPT 44082

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DIETY

ID 171264 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


UPDATE krekry


[ recept č. 44082 zo dňa  ]


UPDATE krekry


POTREBNÉ PRÍSADY

60 g Master Mixu 40 g hladkej múky 1 bielko 3 ks taveného syra ½ ČL soli ½ ČL vegety korenie podľa chuti 1 ČL prášku do pečiva + bielko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín zmiesime cesto, ktoré dáme na pol hodiny do chladničky. Potom rozvaľkáme na 3-4 mm alebo natlačíme do vymastených formičiek, potrieme bielkom, posypeme rascou (sezamom, ľanovými semiačkami,...) a dáme zapiecť na 180 ˚C (plyn st. 3) do zlatista. Ak pečieme košíčky, môžeme ich naplniť slanou pomazankou a podávať návšteve. Tieto krekry sú najlepšie čerstvé, vtedy sú fajne chrumkavé.
<< UPDATE chlebík | UPDATE krekry | UPDATE nugátové guľky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu