končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bôčikové závitky[ recept č. 4157 zo dňa 24.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bôčik, horčica, kyslá kapusta, klobása, soľ, mleté č. korenie POSTUP PRÍPRAVY Bôčik nakrájame na pásy, hrubé asi 1cm, naklepeme, posolíme, potrieme horčicou, na každý pás dáme trochu kyslej kapusty, pridáme kúsok pikantnej klobásy a všetko zabalíme ako závitok. Poukladáme do pekáča a upečieme. Podávame s knedľou. Okolo mäsa na pekáči môžeme poukladať kapustu aby sme mali na prílohu. Má výbornú chuť, lebo sa prepečie so šťavou z mäsa. |