Špaldový perník

520 Špaldový perník

Ingrediencie

  • 1 hrnček hladkej špaldovej múky
  • 1 hrnček špaldovej celozrnnej múky
  • 3/4 hrnčeka trstinového cukru
  • 1 prášok do perníku
  • 1 vajce
  • 3/4 hrnčeka oleje
  • 1x kyslá smotana (200g)
  • ¼ hrnčeka mlieka (podľa konzistencie cesta môžete dať viacej)
  • 2 lyžice holandského kakaa

Použitá múka

Postup

Všetky suroviny vložíme do misy a vymiešame hladké cesto. Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie alebo do formy.

Pečieme v predhriatej rúre na 170°C približne 40 minút (prepečenosť kontrolujeme špajlou)

TIP : upečený perník polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosom

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.