Foto: 2010
Dakujem vsetkym sa radu co s tou maxi zeruchou , ostala surova vo vybornom salate ktory mal za inspiraciu Laosky salat" yam pak Zobraziť celý popisDakujem vsetkym sa radu co s tou maxi zeruchou , ostala surova vo vybornom salate ktory mal za inspiraciu Laosky salat" yam pak salat Louang Phabang".
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
(watercress) |
|
|
|
|
|
zrela |
|
|
|
na tvrdo |
|
rozdrvene |
|
cerstva listky |
|
čerstvý lístky |
|
jemne nasekaná |
|
|
|
lahka ketchap manis |
|
|
|
|
|
ploche |
|
|
|
|
Postup
-
1
Nasu velku " maxi " zeruchy sme posekali na cca 3 cm kusky. Mungo klicky sme dali na cca 1 minutu obarit do horucej vody a hned ochladili do studenej aby nestratili farbu.
-
2
Zeruchu a ochladnute mungo klicky sme zmiesali a pridali sme tak za dve lyzice nakrajanej maty plus cerstveho koriandra a bazalky .Vsetko poriadne premiesali. Vajicka sme si dali uvarit na tvrdo a nakrajali na stvrtky.
- 3
Grecku uhorku sme nakrajali na hrubo ,zrelu paradajku na osminky. Zo zreleho avokada sme vybrali kostku a odstranili kozu a rozkrajali na pasiky a hned potreli limetkovou stavou aby nam neocernelo.
- 4
Kuracie prsia sme dali marinovat do zmesi sladkej soja omacky Ketchap Manis a sezamoveho oleja. Po pol hodine marinovania sme dali ugrilovat z obidvoch stran a nakrajali na hrubsie slize. Ryzove slize sme dali uvarit podla navodu.
- 5
Omacku dressing sme servirovali samostatne aby nam salat "nezvadol ". Omacka bola upravena Gado Gado s extra bazalkou a cerstvym tumerikom,
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
www.mediterrasian.com/delicious_recipes_peanut_sauce.htm...