celkom diétna :)
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na drobno, mrkvu, peržlen a pór na kolieska, odkrojíme si polovicu osminkového masla a krátko na ňom podusíme cibuľku. Pridáme mrkvu, petržlen a podusíme na strednom plameni asi 5 minút. Pridáme pór a krátko spolu podusíme.
- 2
Zalejeme vodou -1,5 až dva litre, podľa množstva zeleniny, pridáme zeleninový bujón a varíme kým nie je mrkva takmer mäkká.
- 3
Pridáme mrazený hrášok, karotku, a fazuľové lusky (všetko mrazené), prípadne inú zeleninu ako karfiol, alebo brokolica a varíme spolu na miernom ohni šte asi 10 minút. Občas premiešame. Hotovú polievku odstavíme z plameňa a dochutíme vegetou, a korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu