Foto: 2010
Kazdy druhy tyzden je ta ista debata je to rizoto nie je to je risotto a suche, mrazene, taky syr onaky a co tak Zobraziť celý popisKazdy druhy tyzden je ta ista debata je to rizoto nie je to je risotto a suche, mrazene, taky syr onaky a co tak nazvat to ryzovy salat aj taliani maju take insalata di riso .
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vcerajsiu ryzu trochu osmazime - prehrejeme pridame na drobno nakrajnu uvarene - upecene zvysky kuracieho masa, odlozime na stranu
- 2
Zelenu fazulku nakrajame na tenko tak isto mladu mrkvu a dame rychlo obarit- prevarit v osolenej vode. Pridame k ryzovemu zakladu. Ochutime dressingom ja som dal sojovu omacku, sladku sojovu kecap manis, sezamovy olej, limetkovu stavu.
- 3
Nakrajame si zelene- zmes salatovych listov, chilli, bylinky ja som mal matu, jarnu cibulku a ked chceme daco ovocne ja som dal na kyslost zelene mango v europe tak kyslejsie jablka a vsetko premiesame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A v Irane daju velku hrst byliniek do ryze. @tiginko asi ta natahuje z vyprazanej ciernej ryze skombinovanej s mladym surovym spenatom a skaramelizovanej zeleniny.
Na panvici som najprv poprazila kusky hlivy, pridala kesu a zasypala ryzou akoze z predosleho dna, prazila som rychlo, prehodila do misky a dcera sa napchavala, akoby som jej spravila kacku. Ja ju takto ucim varit rychle a teple jedla, ked pride vecer z prace, aby sa furt nepchala tymi mekacovymi produktami. Vsetko z toho moze mat aj par dni v chladnicke a postupne takto zohrievat. Na Teba nemam, ja som skor na menej chuti, ale bolo to fajn. Dik za recept.