4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20/15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Uvarené zemiaky očistíme a pretlačíme cez sitko.Cibuľu nakrájame na kolieska a na oleji pomaly opečieme do zlatista.Občas miešame.Zmiešame bryndzu so sladkou a kyslou smotanou.
- 2
Zemiaky zmiešane s 2/3 restovanej cibule a pažítkou,dochutíme.Zapekaciu misu vytrieme bohato maslo,dáme zemiaky na zemiaky vrstvu bryndze so smotánkou a na vrch zvyšnú cibuľu.
- 3
Zapekáme 15 minút pri 200 stupňoch Celzia.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu