Vietnamské krevetové paté

sjuz - fotkasjuz, 6. marca 2012

Suroviny

1/2 kg
4 strúčiky
1 ČL
2
1 PL
cca 1/2 ČL
2 PL




Postup

  1. 1

    Umyté krevety usušíme papierovou utierkou.

  2. 2

    Do stolového mixéra dáme krevety, a všetky ostatné suroviny okrem bielkov.

  3. 3

    Bielka vyšľaháme do peny a premiešame s krevetovou hmotou.

  4. 4

    Hmotu dáme na potravinársku fóliu, a zviažeme do valca.

  5. 5

    Oba konce zviažeme, a varíme 5 minút.

  6. 6

    Necháme trochu vychladnúť a nakrájame. Kolieska osmahneme do zlata na masti.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia