Foto: crenai
Vegánska verzia hurky.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Suroviny
2 ks veľké |
|
3 strúčiky |
|
4 ks |
|
1/2 hrnček |
|
1 hrnček |
|
100 g mix (hrášok, kukurica, mrkva) |
|
1 PL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky a uvaríme do mäkka. Po uvarení zlejeme a roztlačíme na kašu.
- 2
Bulgur uvaríme podobne ako ryžu (varíme 15 minút na miernom ohni a necháme 10 pod pokrievkou postáť), do hrnca pridáme mrazenú zeleninu.
- 3
V mažiari si pripravíme semienka koriandra a horčice, rascu, papriku a dobre rozdrvíme.
- 4
Všetky ingrediencie zmiešame dohromady a plníme do ryžového papiera.
- 5
Uložíme na plech, potrieme olejom a pečieme 10 minút z oboch strán pri 200°C.
- 6
Podávame s pečivom a kyslou prílohou.
Tiež bulgur:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu