Vegan kokosový cheesecake s jahodami

mythra - fotkamythra, 18. apríla 2014
Vegan kokosový cheesecake s jahodami
Foto: mythra

Pôvodne som sa inšpirovala receptom od Proste0monika, takže ďakujem, upravila som si ho však podľa seba :) Veľmi chutný, tofu ma prekvapilo, bolo to Zobraziť celý popisPôvodne som sa inšpirovala receptom od Proste0monika, takže ďakujem, upravila som si ho však podľa seba :) Veľmi chutný, tofu ma prekvapilo, bolo to veľmi svieže. Nabudúce spravím polovičné cesto, nech sa priblížim čo najviac ku klasickému ,,cheesecaku,, ale keďže bolo cesto vynikajúce, vôbec to nevadilo :)

8-10
porcií
25 minút
príprava
25-30 minút
na 180 °C

Suroviny

1 hrnček
1/2 hrnček
1/2 hrnček
1/2 hrnček
1 ks
1 hrnček
Plnka:
4 ks
1/2 hrnček
120 g
1/3 hrnček
1 ks
Na vrch:




Postup

  1. 1

    Zo surovín na cesto urobíme do hladka vymiesené cesto, formu na koláč vymastíme, vysypeme jemnými ovsenými vločkami a dáme piecť na 180 stupňov na 25- 30 minút.

    Vegan kokosový cheesecake s jahodami - obrázok 1
  2. 2

    Medzitým si pripravíme plnku. Tofu vyžmýkame od zbytočnej štavy, rozdrobíme na menšie kúsky do misky, pridáme zbytok surovín a mixérom vymixujeme hladký krém. Krém dáme do ladničky, kým nám vychladne upečené cesto.

    Vegan kokosový cheesecake s jahodami - obrázok 2
  3. 3

    Krém rovnomerne natrieme na koláč, naukladáme nakrájané jahody a necháme poriadne stuhnúť v ladničke podľa potreby. Dobrú chuť :)

    Vegan kokosový cheesecake s jahodami - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia