Foto: 2010
Volam to radsej salat lebo cina sa robi vzdy zo surovej zeleniny nikdy nie z mrazenej a tato kombinacia je velmi rychlo pripravena aby Zobraziť celý popisVolam to radsej salat lebo cina sa robi vzdy zo surovej zeleniny nikdy nie z mrazenej a tato kombinacia je velmi rychlo pripravena aby nestratila chrumkavost co sa neda spravit z mrazenej zeleniny. Takze teply azijsky salat z cinskej kapusty ,cerstvej zelenej fazulky , mladeho zeleneho hrasku , fazulovych klickov a mladej mrkvy s kuracimi prsiami a koriandrovou omeletou.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
100 g |
|
100 g |
|
2 ks |
|
125 g |
|
100 ml |
|
350 g |
|
2 cm |
|
1 ks |
|
1 lyzica |
|
2 lyzice |
|
2 struciky |
|
|
|
2 ks |
|
3 lyzice |
|
4 lyzice |
|
Postup
-
1
Klasicka cina sa robi ze vsetko sa nakraja na drobno a samostatne sa pripravuju ingrediencie ktore sa na koniec zmiesaju.V nasom prida sme isli na moderny "fusion" kde suroviny boli poukladane na seba. Takze zeleninu ( mrkvu , cibulu,jarnu cibulku, cesnak,jarnu fazulku , zazvor cinsku kapustu a cervenu feferonku -nemusi byt ) pokrajame na velmi jemne jullien, aby sa co najrychlejsie pripravila.Mlady hrasok a fazulove klicky nepotrebuju skoro ziaden cas pripravy cca. 1minuta prehriat.
- 2
Kuracie prsia sme pokrajali na tenke sliziky.Vo woku sme do rozohriatoho oleja dali osmazit trosku cibule a cesnaku pridali kuracie prsia oprazili podliali vyvarom ochutili a pridali trosku koriandru a podusili cca. 10 minut do makka. Do woku sme do horuceho oleja dali cibulu , cesnak a zazvor a chilli oprazili pridali mrkvu, zelenu fazulku a cinsku kapustu podliali kuracim vyvarom a sladkou chilli omackou. Miesali a dusili podla chute v nasom pripade len cca 5- 7 minut cca 2 minuty pred koncom sme pridali zeleny hrasok a fazulove klicky s nasekanou koriandrovou vnatou a jarnou cibulkou ochutili solou a korenim.
- 3
Na panvici sme rozohriali olej a vyliali sme zmes na koriandrovu omeletu ( 2 vajicka vymiesane s 2 lyzicami na drobno nasekanej koriandovej vnate a sol ). Omeletu sme zrolovali a nakrajali na sliziky.
- 4
Na misku sme dali azijsku zeleninu na nu poukladali dusenu kuracinu a ozdobili koriandrovou omeletou. Tento salat je vyborny aj ako vegetarianska varianta len s omeletou na sliziky bez kuraciny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Krasne ,chutne,zdrave!
chcela som sa opytat ohladom tych "krabich tyciniek" je to to iste co tu predavaju ako "nepravy krab-z ryby Pollock"?-dik za odpoved.
presne na slovensku klamu, jasne ze mas pravdu tu sa to tiez vola ;
"imitation crab stick " a este napisu z akej ryby to je.