Foto: eraserhead
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uhorkový šalát: | |
10 ks |
|
1 zväzok |
|
2 PL |
|
6 PL |
|
4 PL |
|
|
|
|
|
Studená omáčka: | |
400 g |
|
4 strúčiky |
|
2 PL |
|
|
|
2 PL |
|
|
Postup
-
1
Tekvica: Tekvicu nakrájame na asi 1cm kolieska, očistíme obalíme v jemne osolenom jogurte a následne v rozmrvených lupeinkoch do ktorých sme pridali sezam a ľan.Dáme na pečiaci papier, jemne pokvapkáme olejom a dáme piecť na 180 a 30 minút.
- 2
Uhorkový šalát: Zmiešame ocot, olej, med, nasekaný kôpor a na jemné kolieska nakrájané uhorky. Jemne dochutíme soľou a čerstvo zomletým korením. Dáme vychladiť
- 3
Studená omáčka: Do hustého jogurtu pretlačíme cesnak, pridáme olej a nasekaný kôpor, jemne solíme a dochutíme čerstvo zomletým korením. Dáme vychladiť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu