Talianska dusená brokolica

redakcia - fotkaredakcia, 9. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3 ks
2 strúčiky
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Umytú brokolicu rozoberieme na drobné ružičky, stonky olúpeme a nakrájame na plátky. Cesnak rozotrieme so soľou. V hlbokej panvici zohrejeme olej, pridáme brokolicu a rozotrený cesnak so soľou.

  2. 2

    Pod pokrievkou dusíme asi 10 minút, až kým brokolica zmäkne. Potom pridáme do panvice vínny ocot, nakrájané rajčiny a čili papričku.

  3. 3

    Nakoniec všetko osolíme a varíme, kým sa omáčka čiastočne neodparí. Podávame s uvarenými špagetami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia