Tuniaková omáčka na cestoviny
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
60 g (malá konzerva) |
|
3 ks |
|
podľa potreby |
|
|
|
1/2 ks |
|
2-3 strúčiky |
|
|
|
Podľa chuti môžete pridať: | |
|
|
|
|
|
|
napr. talianske |
|
bylinky: bazalka, cierne korenie | |
|
Postup
-
1
Na panvici rozpálime olej, pridáme cesnak (2 ludia 1 strucik) ked voni dobre, pridame 1/2 nakrajanu cibulku a ked aj ta voni dobre, mozeme pridat jak sa paci: mrkvu, karfiol a zeler zeleny. Uvarime trosku, nie moc, aby to bolo trochu chumkave!
- 2
Teraz sa treba rozhodnut: Ked mate radi, dajte to toho smotanku a trochu parmezanu alebo pridame paradajky, nikdy nie spolu. Nakoniec ide tuniak v oleji a vase bylinky... Talianske alebo majoran, bazalka, tymian. servirujem na psto alebo nockami domacimi
Tiež omáčka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu