Špirálky Snabb

martinis - fotkamartinis, 25. decembra 2012
Špirálky Snabb
Foto: martinis

Cestovinové špirálky s cibuľkou a tvarohom, posypané petržlenovou vňaťou.

1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

180 g
180 g
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Špirálky uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".

  2. 2

    Kým sa cestoviny varia, na oleji opečieme na kocky nakrájanú cibuľku, pridáme tvaroh, osolíme a primiešame uvarené scedené cestoviny.

  3. 3

    Na záver pridáme petržlenovú vňať, všetko hotové za 10 minút :)

Diskusia k receptu

evanaaa
@martinis , tvoje recepty sú jednoduché, zdravé, navyžadujú si dlhú úpravu, čiže aj rýchle.
martinis
@rolfynka : nie neroztečie, tak ako píš @ilusa , poctivý hrudkový určite nie :)
@evanaaa : mojim heslom je - v jednoduchosti je krása. ja zasa obdivujem vás - skúsenejšie kuchárky, niektoré jedlá sú skutočné umelecké diela pre oko aj jazyk :o)
amalka
toto jedlo je moje najoblubenejsie a nevymenila by som ho za ziadne maso, len namiesto cibulky davam smotanu a vegetu. vyskusaj :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia