Spaghetti s parmezánom a paradajkovou omáčkou fotorecept
Foto: pusta
Pridávam recept na rýchlovku, ked nieto času a ste hladní, možno niekomu príde vhod.
porcie
príprava
na 100 °C
Suroviny
400 g |
|
2-3 veľké strúčiky |
|
150 ml domáca |
|
1 ČL mletá |
|
1/2 ČL mletá |
|
2-3 PL |
|
150 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti zelená |
|
podľa potreby na varenie |
|
Postup
-
1
Postavila som variť vodu, kým zovrela, pripravila som omáčku na spaghetti, do misky som dala domácu paradajkovú omáčku,...
-
2
...pridala som soľ,...
-
3
...prelisovaný cesnak,...
-
4
...olivový olej a všetko som spolu premiešala,....
-
5
...postrúhala som na jemno syr Parmigiiano Reggiano,...
-
6
...do vriacej osolenej vody som vložila spaghetti, varila som ich podľa návodu na obale na al dente, scedila som ich, zachytila som trocha vody z ich varenia, premiešala s pripravenou ochutenou paradajkovou omáčkou, ktorú som dala ihned do misy, pridala som horúce spaghetti a spolu dobre premiešala, spaghetti nikdy nepreplachujem studenou vodou, aby nevychladli a najmä, aby nestratili na chuti,..
-
7
...vrch som posypala hojne nastrúhaným parmezánom a celými lístkami čerstvej petržlenovej vňate a hned som ich podávala horúce, je to veľmi chutné jednoduché jedlo, navyše rýchlo hotové.
prajem ti, nech dobre chutí. som rada, že sa ti recept páči.
dakujem.
prepáč.
súhlasím s tebou, každý si môže spraviť podľa seba, nemám žiadne námietky. napísala som tak, ako som robila pre nás.
dakujem za tvoj pekný komentár.
to si spraví každý sám, ked si naberie.
rada som ti odpovdala.
som rada, že tebe sa môj recept páči :-)
dakujem ti za pochvalu.
A na to rozředění je dobré si nechat trochu vody z těstovin ona to hezky nejen rozředí ale dá tomu pěknou konzistenci je v ní škrob z těstovin to mám odzkoušené a funguje to ale moc se mně to líbí ten tvůj recept .
u vás sa musia urodiť krásne šťavnaté paradajky s úžasnou chuťou :-)
teda, ak tvoj syn je odborník, a ty by si si dal aj z mojich spaghetti, to ma skutočne veľmi teší :-)))
dakujem ti za milú pochvalu a za 5*
vidíš, to je prima nápad, aj tak vždy zachytím vodu z uvarených špagiet, tak najbližšie pridám z nej trocha aj do paradajkovej omáčky, vdaka za výbornú radu.
tvoju pochvalu beriem ako kompliment od skúseného šéfkuchára, veľmi si to vážim od teba a dakujem ti.
u vás je to takmer stále a máš pravdu, tie z obchodu sú bez chuti, len spĺňajú normy z EÚ na rovnakú veľkosť a farbu DDDDD
Pekný deň aj tebe prajem :-)
ja nestriehnem po preklepoch ako podaktorí, mne to nevadí.
neviem, či je práve toto jedlo akurát delikatessa, nuž ale akt je, že nám doma chutí :-)
v postupe nemám, že som hned zmiešala priamo len samotnú paradajkovú omáčku so zachytenou vodou zo špagiet :-)))
mala som mu za čo dakovať a aj dakujem. :-)
myslím, že ty by si mala čítať pozornejšie, mám pocit, že umelo hľadáš chyby a snažíš sa ma zotrieť.
doslova číhaš na akúkoľvek banálnu chybu v texte, čo u iných vôbec nerobíš DDDDD
nepásla som s tebou husi. ty si len decko proti mne a vieš o živote figu borovú.
nebudem si od teba pýtať dovolenie, ako môžem písať v mojich receptoch, to je len moja vec.!!!
si nielen drzá, ale aj vrcholne trapná. nemám si s tebou viac čo povedať :-)))
si mi úplne ukradnutá :-)
niet za čo dakovať, to ja dakujem tebe :-)
Tiež som toho názoru, že je to kupované rajčinové pyré....
Ale pozor! Môže tú farbu robiť aj tzv. kolorovanie! /@pusta má na túto fotografickú techniku ®/
ja len chcem dodať, že som to robila, ako to my máme u nás doma radi, nevylučujem, že aj iné nám môže chutiť.
dakujem ti, ale zatiaľ absolútne beriem radu od @klukovody , aj tvoje sa mi páčia :-)
stejné fotky u autorčina původního receptu, kde byl použitý kečup, uzená slanina a sýr Grana Padano...
www.toprecepty.sk/recept/2079-milanske-spagety/...
sú to moje fotky, nie tvoje.
robila som znovu s inými surovinami, nemusím si zahltiť pc novými fotkami, použila so aj tie fotky, je problém, že som neponechala starý názov, ale dala nový názov, to je moje autorské právo, však áno? :-))) a ty to veľmi dobre vieš :-)
radšej keby si odpovedala varecháčom, prečo si ty ako dokonalá moderátorka Topreceptov.cz a taká pyšná na svoju výbornú češtinu úplne zle preložila slovenský názov môjho receptu Mosheho pečená sliepka zo židovskej zlatej polievky
ako
Mosheho pečená slípka z ....
DDDDD
www.toprecepty.cz/recept/15420-mosheho-pecena-slipka-ze-z...
čo je zrazu nevieš čítať???
tam je len môj nick, nie moje meno DDDDD