Špagety s tuniakom a zeleninou

zlatinovia - bez fotkyzlatinovia, 30. januára 2014

Suroviny

4
2
2 strúčiky
 štipka
1 KL
1/2 KL
400 g




Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme nastruhané karotky a menší zeler spolu s nadrobno nakrájanými menšími cibuľami a cesnakom. Pridáme štipku chilli, cukor a soľ. Restujeme na strednom plameni asi 10 minút, kým sa zelenina pekne prepečie.

  2. 2

    K pekne prepečenej zelenine pridáme tuniaka, paradajkový pretlak a bazalku. Konzervy z paradajkového pretlaku vždy prepláchnem vodou a túto vodu tiež pridám do omáčky. Stíšime plameň a pomaly dusíme za občasného miešania asi 10 minút. Zatiaľ si môžeme uvariť špagety.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia