Šošovicová omáčka so zemiakmi a burgrom

uzaska - fotkauzaska, 28. augusta 2013
Šošovicová omáčka so zemiakmi a burgrom
Foto: uzaska
3
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 g
2 ks
1 ks
2 strúčiky
0,4 l




Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do mierne posolenej vody s lyžičkou olivového oleja.

  2. 2

    Na troške oleja rýchlo opečieme kolieska mrkvy a kocky cibule, posypeme karí a mčk (podľa osobných preferencií), zalejeme vývarom/bujónom/čistou vodou, pridáme šošovicu a necháme variť približne 10 minút. Na záver posolíme, dochutíme citrónovou šťavou a pridáme cesnak. Rozmixujeme tyčovým mixérom na omáčku.

  3. 3

    Burgre: tieto na obrázku sú z hotovej sušenej zmesi z dm drogérie, ako rýchlovka ideálne.

  4. 4

    Podávame so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

kimlo
Fašírky z drogérie? to sa normálne je?
afataga
burger zo susenej zmesi a bujon asi z kocky? no zbohom



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia