TEN POSTUP TREBA DAT DO POSTUPU NIZSIE, TOTO JE KOLONKA PRE POPIS RECEPTU. REDAKCIA 1.uvaríme cestoviny 2. biele korenie, cesnak (celý/nadrobno/na plátky) a smotanu necháme spolu Zobraziť celý popisTEN POSTUP TREBA DAT DO POSTUPU NIZSIE, TOTO JE KOLONKA PRE POPIS RECEPTU. REDAKCIA 1.uvaríme cestoviny 2. biele korenie, cesnak (celý/nadrobno/na plátky) a smotanu necháme spolu zovrieť 3. varíme, kým smotana mierne zhustne, trvá 5-7 minút, treba to sledovať 4.pridáme na jemno postrúhaný parmezán a cestoviny 5. môžeme zapiecť v trúbe len tak alebo pridať navrch další parmezán variácia: orestujeme nakrájané huby na masle 2-3 min., pridáme hubové/čierne korenie a potom postupujeme od bodu 2. Smotana sa dá z časti nahradiť mliekom aby to bolo diétnejšie.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zatiaľ čo robíme omáčku, necháme variť cestoviny
- 2
(Ak chceme aj s hubami, orestujeme ich na masle 2-3min., pridáme korenia a až potom smotanu) Necháme zovrieť smotanu s cesnakom (nakrájaným na plátky, v celku alebo pretlačený- záleží podľa chuti) a bielym korením (celým ktoré vyberieme alebo mletým ak chceme pikantnejšie) Ak chceme smotanovú cesnakovú omáčku tak pridáme viac strúčikov nakrájaných na plátky. Môžeme aj rozmixovať.
- 3
Ked smotana začne hustnúť, pridáme najemno nastrúhaný parmezán a cestoviny. Odstavíme Môžeme dať aj len tak zapiecť, alebo ešte pridáme navrch další parmezán. Smotanu môžeme s časti nahradiť mliekom, ako chceme niečo diétnejšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu